Useimmin kysytyt kysymykset

Paljon tuote X maksaa? Miksi tuotteilla ei ole yhtä kiinteää hintaa?

Tarjoamme asiakkaillemme määräalennuksen kaikista tuotteista; mitä suuremman määrän tilaat, sitä edullisemmaksi kappalehinta muodostuu. Pyydä tarjous!

Määräalennus annetaan tuotteista, joissa käytetään samaa graafista ulkoasua. Pienempi määräalennus kokonaistilausmäärästä myönnetään myös tilanteissa, joissa käytetään useampaa kuin yhtä eri pohjaväriä/painettavan aineiston väriä (esim. 3 x 500 kpl kudottuja kangasrannekkeita samalla aineistolla, mutta kolmella eri taustavärillä).

Netistä tilaaminen on hankalaa. Voinko pyytää tarjouksen tai tilata puhelimitse tai sähköpostitse?

Totta kai! Yhteystietomme löytyvät täältä

Kuinka pitkään toimituksessa kestää?

Tarkemmat toimitusajat löytyvät tuote-sivuilta. Varastotuotteet normaalisti 1-3 työpäivää ja kustomoidut tuotteet 2-3 viikkoa

Jos haluat jälleenmyyjäksemme, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä osoitteeseen toimisto@rannekkeet.fi tai soita suoraan 0500 993 673

Miten suunnittelen graafisen ulkoasun?

Jos osaat käyttää kuvankäsittelyohjelmistoja, niin suosittelemme että teet aineiston alusta loppuun käyttäen hyväksi valmista aineistopohjaa (hyperlink). Jos kuvankäsittely ei ole tuttua, niin liitä logo/muu aineistosi tuote- sivulla ja sen jälkeen valitse värit ja tekstit.

Kuinka maksu tapahtuu?

Lasku (14 pvä netto) tai tietyissä tapauksissa ennakkolaskuna. Tarjottu maksutapa löytyy saamastasi tarjouksesta

Onko mahdollista saada tuotteita näytille?

Voit tilata ilmaisia näytteitä täältä

Kyselyt mahdollisesta yhteistyöstä

Ota yhteyttä osoitteeseen toimisto@rannekkeet.fi tai soita suoraan 0500 993 673

Jos et löytänyt hakemaasi kysymykseen vastausta, niin ota reilusti yhteyttä!
Palvelemme mielellämme missä tahansa asiassa.

 

Tuotteiden tilaaminen

 • Valitse ja suunnittele:
  • Jokainen tuotesivu sisältää kaikki valittavat ominaisuudet sekä yksinkertaisen työkalun ulkoasun suunnitteluun. Valittavien ominaisuuksien määrä voi tuntua suurelta, mutta kannattaa tutustua sivuun rauhassa. Mitä useamman asian pystyt määrittelemään ennakkoon, sitä nopeammin saamme tarjouspyynnön käsiteltyä ja tehtyä vedokset.
  • Jos osaat käyttää kuvankäsittelyohjelmistoja, niin suosittelemme että teet aineiston alusta loppuun käyttäen hyväksi valmista aineistopohjaa (hyperlink). Jos kuvankäsittely ei ole tuttua, niin liitä logo/muu aineistosi tuote- sivulla ja sen jälkeen valitse värit ja tekstit. Lisätietoa saat aineisto-ohjeet sivulta
   • Jos et halua määritellä vielä tässä vaiheessa ulkoasua voit silti jättää tarjouspyynnön.

 

 • Lisää tuote tarjouspyyntöön: Tuotteet lisätään tarjouspyyntöön samalla tavalla kuin perinteisessä verkkokaupassa. Tarkasta huolellisesti tarjouspyynnön sisältö.

 

 • Pyydä tarjous: Täytä tarjouspyynnön lähettäminen- sivulla pyydetyt tiedot ja lähetä tarjouspyyntösi. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Lähetämme tarjouksen ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi viimeistään seuraavaan työpäivään mennessä.
  • Suosittelemme antamaan mahdollisimman tarkat ja kattavat laskutus-ja toimitustiedot heti tässä vaiheessa. Säästämme kaikki aikaa ja vaivaa, jos annat kaikki olennaiset tiedot ennakkoon. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti ja tietosuojaasi kunnioittaen.

 

 • Tarjouksen hyväksyminen: Tarkista tarjoukseen merkatut tiedot ja hyväksy se vastaamalla saamaasi sähköpostiin. Hyväksyntäsi jälkeen teetämme vielä ilmaisen sähköisen vedoksen tuotteen ulkonäöstä ennen tuotantoa. Tilaus maksetaan laskulla tai ennakkolaskuna tilanteesta riippuen.
  • Ennakkolaskua käytetään pääasiallisesti uusien asiakkaiden kohdalla, joiden tilaussumma ylittää tietyn rajan. Löydät maksuehdot lähettämästämme tarjouksesta.